Transrail är ett motiverande och engagerande konsultföretag, fokuserat på att ge högkvalificerade tjänster inom järnvägsområdet. Vår verksamhet täcker ett brett fält och utgår från ett övergripande systemtänkande. Vi har både en bred och djup kompetens som beaktar järnvägens alla områden. Ibland går våra uppdrag in på närliggande ämnen, t. ex. kollektivtrafik i stort.

Vår verksamhet drivs inte enbart i kommersiellt syfte utan även med tanke på utveckling av vår egen kompetens och att följa utveckling och trender inom den europeiska järnvägssektorn. Transrail investerar också i R&D-projekt. Vi är öppna mentalt och vi ifrågasätter och omprövar djupt rotade sanningar och beteenden. Sammantaget allt detta är Transrail en attraktiv arbetsplats med hög kompetensnivå. För ytterligare information se Våra värderingar.

Transrail söker kvalificerade medarbetare och inbjuder intresserade att söka som konsult vid vårt kontor i Sundbyberg. Vårt behov av flera konsulter gäller flera av våra affärsområden, vilka vi för närvarande bygger ut med avseende på kapacitet och kompetens. Sökande bör vara högutbildad, civilingenjör eller motsvarande, och ha relativt lång erfarenhet från järnvägsområdet. Det är till fördel om sökande är generalist och sugen på att försöka inom nya områden. Andra meriter är tidigare erfarenhet från ledande positioner och eller som projektledare. En mer detaljerad beskrivning över våra arbetsområden finns under Referenser.

För ytterligare information v. g. Kontakta Per Leander, antingen på telefon (08-40 40 961) eller e-mail.

Vakanser

Just nu söker vi mjukvaruutvecklare, för vidare information se anställningsprofil.